LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

"Poyraz'ın Çığlığı" LTB'de yankılandı

“Poyraz’ın Çığlığı” LTB’de yankılandı

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, araştırmacı-şair Altay Burağan'ı kabul ederek bir süre görüştü. Burağan, ana teması çevreye duyarlılık ve doğa sevgisi olan yeni şiir kitabı "Poyraz'ın Çığlığı"nı Başkan Harmancı'ya takdim etti.

Yayın Tarihi: 18/03/15 09:27
okuma süresi: 2 dak.
“Poyraz’ın Çığlığı” LTB’de yankılandı
A- A A+

Burağan: "LTB'nın doğa sevgisi arttırma çalışmalarını ilgi ile takip ediyorum"

Gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakma konusundaki kaygılarını torunu Poyraz'ın geleceğine paralel şekilde dizelere döktuğunu belirten Burağan, çevreye duyarlılığın arttırılmasının önemine vurgu yaptı.

Altay Burağan, genç bir belediye başkanı olan Mehmet Harmancı'nın Lefkoşa'nın geleceği için bir umut ışığı olduğunu ifade ederken, LTB'nin okullarda doğa sevgisini arttırma konusundaki çalışmalarını ilgi ile takip ettiğini söyledi.

Harmancı: "Çevre bilincini arttırmayı hedefliyoruz"

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ise çevreye karşı herkesin sorumluluk üstlenmesi gerektiğini ifade ederken, LTB olarak bu konuya ciddi önem verdiklerini ve çeşitli etkinliklerle bu bilinci yurttaşlarda arttırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Harmancı, Altay Burağan'ın doğaya olan tutkusundan etkilendiğini ifade ederken, şiirlerini de keyifle okuyacağını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.