LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Haydarpaşa Ticaret Lisesi LTB'yi ziyaret etti

Haydarpaşa  Ticaret  Lisesi  LTB'yi ziyaret etti

Haydarpaşa Ticaret Lisesi Okul Müdürü Kamil Saka, Temizlik Sağlık ve Görgü kolu öğretmenleri Bahire Doğru, Meryem Erben ve öğrencileri Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı'yı ziyaret ettiler.

Yayın Tarihi: 18/03/15 14:27
okuma süresi: 1 dak.
Haydarpaşa  Ticaret  Lisesi  LTB'yi ziyaret etti
A- A A+

Öğrencilerin çevre temizliği, Lefkoşa için yapılan çalışmaları ve projeleri hakkındaki sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Mehmet Harmancı ayrıca belediyenin işleyişi hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Belediye Meclis Üyesi Çelen Çağansoya da sorular yönelten öğrenciler LTB de kurulacak engelli birimi hakkında bilgi aldılar. Bu tür ziyaretlerin sürekli yapılması gerektiğini söyleyen öğrenciler yerinde Belediyeyi görme, Belediye Başkanı ile tanışma ve belediye hakkında bilgi almadan memnun kaldıklarını, temizlik sağlık ve görgü kolu öğrencileri olarak etkinliklerine öğretmenleriyle birlikte devam edeceklerini belirttiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.