LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Bandabuliya'da nostalji ve eğlence bir arada yaşandı

Bandabuliya'da nostalji ve eğlence bir arada yaşandı

LTB, tarihi çarşı Bandabuliya'da Yaşlılar Haftası Etkinliği düzenledi.

Yayın Tarihi: 24/03/15 15:12
okuma süresi: 1 dak.
Bandabuliya'da nostalji ve eğlence bir arada yaşandı
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Yaşlılar Haftası nedeni ile bugün (24-03-15) Başkent Lefkoşa'nın simge noktalarından olan tarihi Belediye Pazarı'nda (Bandabuliya) bir etkinlik gerçekleştirdi. LTB Yaşlılara Hizmet Birimi'ne üye yaşlıların bir araya geldiği etkinliğe LTB Başkanı Mehmet Harmancı'da katıldı.

Harmancı, keyifli sohbetlere ortak oldu

Üyelerle yakından ilgilenen Harmancı, belediye ve hizmetlerle ilgili düşünceleri aldı. Keyifli sohbetlerde bulunan Harmancı, büyüklerinin öğütleri ve onların tecrübelerini her zaman önemsediğini ifade etti.

Beğeni toplayan etkinlikler gerçekleştirildi

Yaklaşık 600 yaşlının gönüllerince eğlendiği etkinlikte piyango çekişili heyecanı da yaşandı. Oytun Andaç'ın ilizyon gösterisi katılımcılar tarafından ilgi ile izlenirken, belediye orkestrasının konseri büyük beğeni topladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.