LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB: "Amaç; atik su taşkinlarinin önüne geçmek"

LTB: "Amaç; atik su taşkinlarinin önüne geçmek"

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Taşkınköy-Sanayi I. Etap Kanalizasyon Projesi çalışmalarının bin iki yüz metrelik kısmı tamamlandı.

Yayın Tarihi: 29/03/15 12:18
okuma süresi: 1 dak.
LTB: "Amaç; atik su taşkinlarinin önüne geçmek"
A- A A+

LTB'den yapılan açıklamaya göre, sözkonusu proje çalışmasının tamamlanması ile birlikte Doktoroğlu-Taşkınköy Pompa İstasyonu arasındaki yeni kanalizasyon altyapı sistemi hizmete girmiş oldu.

YENİ BİR TAŞIYICI HAT OLUŞTURULDU

Hizmete giren yeni hat ile birlikte Yakın Doğu Üniversitesi ve Sanayi Bölgesi'nden gelen atık suların, Devlet Sosyal Konutları ve Şht. Kemal Ünal Caddesi'ndeki kanalizasyon altyapısıyla bağlantısının kesildiği belirtilen açıklamada, "Bu yeni taşıyıcı hatla doğrudan Taşkınköy Pompa İstasyonu'na yönlendirme sağlanırken, geçmişte bu bölgelerde yaşanan atık su taşma problemlerinin de önüne geçilmiş oldu" denildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.