LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

"Motor Fest 2" Dereboyu'nda yapıldı

"Motor Fest 2" Dereboyu'nda yapıldı

Trafikte farkındalık yaratılması adına Lefkoşa Dereboyu'nda "Motor Fest 2" organizasyonu düzenlendi.

Yayın Tarihi: 05/04/15 16:19
okuma süresi: 2 dak.
"Motor Fest 2" Dereboyu'nda yapıldı
A- A A+

Ana sponsorluğunu KKTC Telsim-Vodafone'un yaptığı, Levi's ve Corner Pub'ın da katkı koyduğu etkinliğe Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy da katıldı.

Etkinlikte "En Bilinçli Sürücü", "En Aktif Sürücü" ve "En İyimser Sürücü" dallarında en iyi seçilen motorculara ödülleri Bakan Taçoy ve Telsim-Vodafone Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar tarafından verildi.

TAÇOY

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy motor tutkunlarının içindeki hırsı ve adrenalini atmanın yerinin özel pist ve parkurlar olduğunu kaydederek, bu hisleri en iyi şekilde motorculara yaşatmak istediklerini bildirdi.

Taçoy motor tutkunları arasında ara sıra meydana gelen gerginliklere de işaret ederek, "Tartışmayalım, kavga etmeyelim ve trafikte de birbirimize saygıyla hareket edelim" ifadelerini kullandı.

Taçoy motor tutkusunun içinde kaldığını ve duyguyu yaşamamanın bir eksikliğini duyduğunu da sözlerine ekledi.

TANPINAR

Telsim-Vodafone Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar etkinlikte yaptığı konuşmada motor tutkusunun her geçen gün artan ve keyif yaratan bir tutku olduğunu kaydederek, trafikte motosikletliler için de güvenli bir ortam yaratılmasının önde tutulduğunu söyledi.

Trafikte eğitim, altyapı ve denetimin önemine de işaret eden Tanpınar, bakan Taçoy'un bu yönde mücadele verdiğini kaydederek Taçoy'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından En Bilinçli Sürücü seçilen Turgut Vehbi'ye, En Aktif Sürücü seçilen Hilmi Porto'ya ve En İyimser Sürücü seçilen Naci Kaya'ya hediye ve ödülleri Bakan Taçoy ve KKTC Telsim-Vodafone Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar tarafından verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.