LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB fotoğraf yarışmasında dereceye girenler belli oldu...

LTB fotoğraf yarışmasında dereceye girenler belli oldu...

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu "Kadraj'da Lefkoşa" isimli fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler belirlendi.

Yayın Tarihi: 08/04/15 12:38
okuma süresi: 2 dak.
LTB fotoğraf yarışmasında dereceye girenler belli oldu...
A- A A+

Juri üyeleri Hasan Hüseyin, Gazi Yüksel, Kerim Belet, Fatoş Miralay ve İlkem Öntaş'ın katılımı ile yapılan değerlendirmeler sonucunda birincilik ödülü "Öylesine bir an" isimli eseri ile Ediz Tuncel'in oldu. Yarışmada 2.'lık Ramadan Gümüşok'un "Zahra'nın çocukları", 3.'lük ise Osman Arsal'ın "Selimiye Camii" fotoğraflarına verildi. Mansiyon ödülünü ise "Bandabuliya'nın Anası" isimli fotoğrafı ile İsmail Özyol kazandı.

Sponsorluklarını Asbank, Arkadaş Pastanesi, Oral Fotoğrafçılık, Califorian Restaurant, Esmen-Grup'un yaptığı yarışmada derece alanlara para ödülü de verilecek.

Belirlenen 40 fotoğraf da sergide yer alacak

Juri değerlendirmesinin ardından kazanan eserlerin kısa bir süre sonra sergide gösterileceği açıklandı. Buna göre 84 fotoğraf sanatçısının farklı birçok fotoğrafla katıldığı yarışmada 40 eser de sergilenmeye layık bulundu. Organizasyon komitesinden yapılan açıklamaya göre dereceye giren fotoğraflar ilerki günlerde yeri ve tarihi açıklanacak sergide yer alacak. Sergiyle ilgili detaylar LTB tarafından kamuoyuna duyurulacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.