LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Harmancı: "Kadınlar sadece annelik rolleri ile hatırlanmamalı"

Harmancı: “Kadınlar sadece annelik rolleri ile hatırlanmamalı”

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla Yaşlılara Hizmet Birimi'ne kayıtlı bin 600 anneyi ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Yayın Tarihi: 08/05/15 13:08
okuma süresi: 1 dak.
Harmancı: “Kadınlar sadece annelik rolleri ile hatırlanmamalı”
A- A A+

Yaşlılara Hizmet Birimi personelleri 7 ve 8 Mayıs günlerinde anneleri evlerinde tek tek ziyaret ederek onlara küçük birer hediye de verirken annelerin bu ziyaret karşısında duygulandıkları gözlemlendi. LTB Başkanı Mehmet Harmancı da Lefkoşa'daki projeye üye annelere bir kart göndererek tüm üyelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Harmancı: "Kadına karşı şiddet ve ayrımcılığın olmadığı bir dünya özlemi içindeyim"

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Anneler Günü dolayısıyla bir de mesaj yayınlayarak kadınların sadece annelik rolleri ile hatırlanmadığı,kadına karşı şiddet ve ayrımcılığın olmadığı bir dünyanın özlemini dile getirirken tüm annelere en içten sevgi ve saygılarını sundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.