LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı, 2008-2011 Mali Yıllarına ilişkin raporu teslim aldı

Harmancı, 2008-2011 Mali Yıllarına ilişkin raporu teslim aldı

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, 2008-2011 Mali Yıllarına ilişkin raporu teslim aldı.

Yayın Tarihi: 18/05/15 15:50
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı, 2008-2011 Mali Yıllarına ilişkin raporu teslim aldı
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı 2008-2011 mali yılları kesin hesaplarına ilişkin Sayıştay Denetçileri tarafından hazırlanan Taslak Raporu teslim aldı.

Başkan Harmancı raporla ilgili olarak açıklamada da bulunarak şu ifadelere yer verdi: "Söz konusu raporu, Sayıştay Yasası'nın 27. maddesi gereği, 15 gün içerisinde incelenerek eğer bir itirazımız veya yorumumuz varsa Sayıştay Başkanlığı'na ileteceğiz. Toplam 447 sayfa ve 117 adet ekten oluşan taslak raporla ilgili okumalarımıza başladık. Deneyimli hukukçular ve bu konuda uzman kişilerle iletişime geçip doğru bir yorum ve değerlendirme yapmak istiyoruz. Raporun içeriği ile ilgili soğuk kanlı davranarak, raporu iyice tahlil edip inceleyeceğiz. Gerekli itiraz süreleri sonrasında birilerine bir sorumluluk yüklenmişse, hem yargının doğru işlemesi, hem de iç disiplin bakımından, Başsavcılık ve Sayıştay ile koordineli bir çalışma yürütmek arzusundayım. Ben bu vesile ile raporu bizlere Mayıs ayı içerisinde teslim edeceğini söyleyen ve bu sözünü tutan Sayıştay Başkanı Osman Korahan'a teşekkür ederim"

Başkan Harmancı ilgili taslağın tam anlamı ile rapor haline gelmeden kişi odaklı herhangi bir açıklama yapmayacaklarının altını çizerken, raporun kesinleşmesi ile birlikte kamuoyu ile gereken detayları paylaşacağını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.