LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Kaymaklı çocuklarla şenlendi

Kaymaklı  çocuklarla şenlendi

HASDER Çocuk Kulübü tarafından, merhum yönetici ve eğitmenleri İlker Özova ve Özkan Gürler anısına düzenlenen 12. Çocuk Şenliği, 13-14 Haziran 2015 tarihlerinde Bedesten ve Kaymaklı'da yer alan etkinliklerle Lefkoşa'ya renk kattı.

Yayın Tarihi: 21/06/15 09:22
okuma süresi: 1 dak.
Kaymaklı  çocuklarla şenlendi
A- A A+

13 Haziran Cumartesi saat: 11.00'de, Arasta Meydanında Çocuk Korosunun konseri ile başlayan şenlik , Bedesten'de yer alan resim etkinliği ile devam etti. Bu yıl resim konusu olarak belirlenen "Hayvan Sevgisi" temasına uygun olarak katılımcı çocuklar duygu ve düşüncelerini tuvale yansıttı.

14 Haziran Pazar akşamı HASDER lokalinde yer alan "SAHNE GÖSTERİLERİ" ile sona eren şenlikte , HASDER Çocuk Kulübü ve yıldızlar gruplarının halk dansları gösterileri ve çocuk korosu konseri yer aldı.

Bir yıl boyunca öğrendikleri halk oyunu ve şarkılarını sergileme olanağı bulan çocukların coşku ve sevinci görülmeye değerdi. İki buçuk saat süren ve 135 çocuğun sahne aldığı etkinliğe aileler ve çevre halkı yoğun ilgi gösterdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.