LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Todd işbirliğinden memnun

Todd işbirliğinden memnun

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, İngiliz Yüksek Komiseri Todd'u kabul etti.

Yayın Tarihi: 27/06/15 10:27
okuma süresi: 2 dak.
Todd işbirliğinden memnun
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, İngiltere'nin Lefkoşa Yüksek Komiseri Damian Roderick Todd'u kabul etti.

LTB'de gerçekleştirilen görüşmede, Lefkoşa Rum Belediyesi ile birlikte yapılan ortak çalışmaların yanı sıra LTB'nin plan, projeleri ile Kıbrıs sorunu konusunda atılan yeni adımlar görüşüldü.

Belediyeler arası somut adımlar konuşuldu

LTB Başkanı Mehmet Harmancı görüşmede, Lefkoşa Rum Belediyesi ile hem teknik, hem sosyal açıdan işbirliği yapma arzusunda olduklarını ifade ederek, bu konuda somut adımlar atmaya başladıklarına dikkat çekti.

Kıbrıs sorunu konusunda da liderler tarafından önemli adımlar atıldığına dikkat çeken Harmancı, bu anlamda geleceğe umutla baktığını belirtti.

Destek verilecek

İngiliz Yüksek Komiseri Damian Roderick Todd da görüşmede Kıbrıs sorunu konusundaki yeni gelişmeleri değerlendirerek, bu anlamada olumlu ve hızlı adımlar atıldığına dikkat çekti.

Todd görüşmede ayrıca, Lefkoşa Rum Belediyesi ile yapılacak olan ortak projeler için de ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.