LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa Maratonu 11 Ekim'de

Lefkoşa Maratonu 11 Ekim'de

Büyük ilgi gören maratonla ilgili hazırlıklar başlarken, geliri ile 'engelsiz taksi' alınması amaçlanıyor

Yayın Tarihi: 08/07/15 12:10
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa Maratonu 11 Ekim'de
A- A A+

Geçtiğimiz Ekim ayında yeniden düzenlenen ve büyük ilgi gören Lefkoşa Maratonu,bu yıl da yine sporcu ve vatandaşları bir araya getirecek. Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Spor Kulübü "Lefkoşa Koşuyor Maratonu" için ilk toplantısını yaptı ve genel çerçeveyi belirledi. KKTC Atletizm Federasyonu işbirliğinde organize edilecek maratonun yapılacağı tarih 11 Ekim 2015 Pazar günü olarak belirlendi.

3 ayrı kategoride yapılacak

4, 8 ve 21 kilometre olmak üzere 3 kategoride yapılacak olan maraton, geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine Lefkoşa Türk Belediyesi önünden başlayacak. Maratondan elde edilecek gelir LTB'nin yeni hizmete soktuğu Engellemeyen Lefkoşa Birimi'ne alınacak olan "engelsiz taksi" için kullanılacak.

Aktunç: İsim hakkı için ihaleye çıkılacak

Konuyla ilgili bilgiler veren ve önümüzdeki günlerde halkın daha detaylı bilgilendirilmeye başlanacağını söyleyen LTB Asbaşkanı Akın Aktunç, ilerleyen günlerde maratonun isim hakkı sponsorluğu için ihaleye çıkılacağını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.