LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Beyaz Yasemin belgelendirmesi için eğitimler başlıyor

Beyaz Yasemin belgelendirmesi için eğitimler başlıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin (LTB) restoran, kafeterya ve bunun gibi yemek servisi yapan işyerlerine yönelik başlattığı Beyaz Yasemin Projesi kapsamında yapılacak olan Gıda Güvenliği eğitimi 3 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 13/07/15 14:00
okuma süresi: 1 dak.
Beyaz Yasemin belgelendirmesi için eğitimler başlıyor
A- A A+

LTB sınırları içerisinde yeralan restoran, kafeterya gibi işyerlerinde hijyen koşullarının ve hizmet standartlarının yükseltilmesini amaçlayan Beyaz Yasemin Projesi kapsamında ayrıca istenilen standartları yakalayan işyerleri de tescillenecek. Proje, başvuruda bulunan işyerlerinin mutfak sorumluları ve mutfak-servis çalışanlarının katılacağı eğitim ile başlayacak. Hedeflenen eğitimin tamamlanmasının ardından LTB yetkilileri ile paydaş 4 sivil toplum örgütü temsilcilerinden oluşan komisyon işyerinde denetim yaparak, uygun görülen işyerlerini Beyaz Yasemin belgesi ile sertifikalandırılacak.

Gönüllülük esasına dayanan projeye katılmak isteyen işyerleri eğitim tarihi öncesinde LTB Halk Sağlığı Şubesine başvuru yapabilir. Ayrıca proje ile ilgili detaylı bilgi Halk Sağlığı Şubesi'nden veya www.beyazyasemin.com web sitesinden edinilebilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.