LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa'da temizlik bayramda da sürecek

Lefkoşa'da temizlik bayramda da sürecek

LTB Temizlik Şubesi'nin belli bir program çerçevesinde yürüttüğü bölgesel temizlik çalışmalarında bir aksama yaşanmayacak

Yayın Tarihi: 16/07/15 13:00
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa'da temizlik bayramda da sürecek
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin kapsamlı temizlik çalışmaları yarın başlayacak Ramazan Bayramı'nda da aksatılmadan sürdürülecek.

Temizlik Şubesi'nden yapılan açıklamada bölgesel temizliğin kesintisiz devam ettiği ve bayram süresince de ekiplerin planlanan güzergahlarda çalışacakları ifade edildi.

Bölgesel temizlikler kapsamında boş arsalardaki otların sıyrılması ve çöplerin alınması işlemi dozer, greyder ve kamyonlardan oluşan ağır araçlarla sürecek.

Ağır araçlar Dumlupınar'ın ardından Hamitköy'e geçecek

Ekipler bu kapsamda bir süre önce çalışma başlattıkları Dumlupınar bölgesinde bulunan boş arsaların temizliğini sürdürecek.

Dumlupınar Bölgesi'ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Hamitköy'e girilmesi planlanıyor. Geçtiğimiz hafta Hamitköy'de bölge toplantısına katılan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, çalışmaların 21 Temmuz'da başlanacağını duyurmuştu.

Hamitköy'ün ardından Temizlik Şubesi'nin son adresi Haspolat olacak.

Detaylı temizlik de devam edecek

Planlanan temizlik rotasyonunda ağır araç biriminin çalışmaları tamamladığı bölgelere bu kez detaylı temizlik ekipleri dahil oluyor. Yol kenarlarında türeyen yabani otlar, gelişigüzel atılan çöpler başta olmak üzere çeşitli işlemleri gerçekleştiren ekipler Gelibolu, Kızılbaş ve Küçük Kaymaklı'da bayram boyunca çalışacaklar.

Ana arterlerde çalışmalar sürüyor

Temizlik Şubesi'ne bağlı bir diğer ekip de başkent Lefkoşa'daki ana arterlerin temizliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Mustafa Ruso Caddesi'nde yer alan ekipler, bayramda da şubenin planladığı takvime göre çalışmalarını sürdürecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.