LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Çocukların yüzü gülüyor

Çocukların yüzü gülüyor

LTB parklardaki oyun gruplarının yenilenmesi konusundaki çeşitli çalışmalarını sürdürüyor

Yayın Tarihi: 18/07/15 09:19
okuma süresi: 2 dak.
Çocukların yüzü gülüyor
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin parklara oyun grubu eklenmesi veya mevcut olanların yenilenmesi adına hazırladığı ihalede adımlar atılmaya devam ediyor.

Sütçüoğlu Ltd. ile imzalanan ve 4 parkı kapsayan ihale uyarınca kısa süre içinde tamamlanması planlanan çalışmalar hızlı şekilde sürdürülürken, Taşkınköy Dr.Fazıl Küçük Parkı, K.Kaymaklı Barış Manço Parkı, Marmara Parkı ve Ortaköy Sancaktar Kalebey Parkı yeni oyun grupları ile bölge sakinlerine hizmet verecek.

Çalışmalar kapsamında bazı parklarda zemin altyapısı tamamlanırken, bazı parklarda ise oyun gruplarının monte edilmeye başlaması özellikle çocukların büyük ilgisini çekiyor.

Kumsal Parkı'nda yüzler güldü

Telsim ile yapılan işbirliği sonucunda Kumsal Parkı'ndaki oyun gruplarının yenilenmesi de güzel bir görüntüyü ortaya çıkarırken, vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi. Yenilenen oyun gruplarında çocuklar neşeli bir şekilde oynarken, aileler de parkta huzurlu zaman geçiriyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.