LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Kızılay 1.Etap Kanalizasyon Projesi, Ekim ayında sonlanacak

Kızılay 1.Etap Kanalizasyon Projesi, Ekim ayında sonlanacak

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) şehrin kanalizasyon altyapısının istenilen seviyeye getirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl çalışmaları başlatılan Kızılay 1.Etap Kanalizasyon Projesi'nde çalışmalar tüm hızı ile sürüyor.

Yayın Tarihi: 23/07/15 09:19
okuma süresi: 1 dak.
Kızılay 1.Etap Kanalizasyon Projesi, Ekim ayında sonlanacak
A- A A+

Ev bağlantılarına geçildi

İhaleyi kazanan Kaya's Cosntruction Ltd. ekiplerince yürütülen çalışmalar uyarınca Şehit Mustafa Ahmet Ruso Caddesi ile SOS Çocuk Köyü arasında kalan bölgede yürütülen çalışmalarda önemli bir mesafe kat edildi. Caddedeki çalışmaların tamamına yakını sonlandırılırken, ekipler ev bağlantılarının yapımını sürdürüyorlar.

Kazılan yollar asfaltlanacak

Kanalizasyon Şubesi'nden verilen bilgiye göre, hanelerin kanalizasyon hattına bağlanmasının ardından ihale kapsamında bulunan bölgede kazılan yolların asfaltlanması işlemine geçilecek.

Tamamlandığı zaman proje kapsamında yaklaşık olarak 1790 m'lik kanalizasyon şebekesinin aktif hale geleceği ve 260 hanenin şebekeye bağlanacağı ifade ediliyor.

Verilen bilgilerde çalışmaların Ekim ayı içinde tamamlanmasının öngörüldüğü de belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.