LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB çalışanları, kan bağışında bulundu

LTB çalışanları, kan bağışında bulundu

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) çalışanları, LTB binasında kurulan stantta Thalasemia Derneği yararına kan bağışında bulundu.

Yayın Tarihi: 11/08/15 15:03
okuma süresi: 1 dak.
LTB çalışanları, kan bağışında bulundu
A- A A+

LTB Başkanı Mehmet Harmancı kan bağışı konusunda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine işaret ederek, kan verme bilincinin toplumda geliştirilerek kan bağışının belli bir sistem çerçevesinde uygulanması için yurttaşların daha duyarlı olmalarını istedi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Thalasemia Derneği As Başkanı Ahmet Varoğlu da, kan vermenin hem sağlık, hem de ihtiyacı olan insanlara yardım açısından çok önemli olduğunu kaydetti.

Varoğlu, "Unutulmaması gerekir ki kan yalnız acil durumlarda değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Bu kampanyayı destek veren Harmancı'ya ve duyarlılık göstererek kan veren LTB çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.