LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB ile KİKEV işbirliği sürecek

LTB ile KİKEV işbirliği sürecek

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Kıbrıs İşitme ve Konuşma Engellileri Vakfı (KİKEV) Başkanı Bahire Doğru ve Vakıf yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 22/08/15 12:54
okuma süresi: 2 dak.
LTB ile KİKEV işbirliği sürecek
A- A A+

Kabulde LTB ile KİKEV'in işbirliğinin sürmesi yönünde görüş birliğine varıldı. KİKEV Başkanı Bahire Doğru ziyarette ayrıca LTB'nin engelliler ile ilgili projelerine katkı koyacağını düşündükleri öneri listesini Başkan Harmancı'ya takdim etti.

Doğru

KİKEV Başkanı Bahire Doğru, Başkan Harmancı'yı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. "Engelsiz bir Lefkoşa için öncü bir anlayış ve Engellemeyen Lefkoşa Birimi ile çağdaş hizmet gösteren LTB'yi takdirle karşılıyoruz" diyen Doğru, LTB ile işbirliklerinin devam edeceğini belirtti. Başkan Harmancı'ya engellilere karşı gösterdiği duyarlılıktan ve gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür eden Doğru, LTB'nin engellilerin sıkıntılarını azaltmak ve hizmet sağlamak amacı ile kurduğu Engellemeyen Lefkoşa Birimi'nin sunduğu ulaşım hizmetinden faydalanacaklarını söyledi.

Harmancı

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ise yaptığı konuşmada, diğer tüm sivil toplum örgütleri kurum, kuruluşlar ve derneklerle olduğu gibi KİKEV ile de işbirliklerinin süreceğini belirtti. Harmancı, KİKEV ile yaptıkları görüşmeler sonucunda LTB personeline yönelik olarak bir süre önce gerçekleştirilen işaret dili eğitimlerinin tekrarlanması yönünde karar aldıklarını söyledi.
LTB'nin, Yaşlılara Hizmet Birimi üyelerinin, mobil fatura sistemine geçiş nedeni ile mağduriyet yaşamaması adına girişim başlattığını da önemle vurgulayan Harmancı bu kapsamda Kıb-Tek ile yapılan görüşmeler sonucunda, söz konusu kişilere SMS veya yazılı fatura ile borçlarının bildirilmesinin sağlanacağını belirtti.Harmancı özel gereksinimli bireylere yönelik çalışmalarının süreceğini de sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.