LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

"Taşkınköy İndirim Şöleni" düzenleniyor

"Taşkınköy İndirim Şöleni" düzenleniyor

Lefkoşa'nın Taşkınköy bölgesindeki mağazaların katılımıyla 5 Eylül Cumartesi günü "Taşkınköy İndirim Şöleni" düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 02/09/15 12:50
okuma süresi: 1 dak.
"Taşkınköy İndirim Şöleni" düzenleniyor
A- A A+

Taşkınköy Şölen Komitesi adına Derya Alp yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların indirimli satışlardan 4 Eylül Cuma ve 6 Eylül Pazar günleri akşama kadar da yararlanabileceği belirtildi.

Taşkınköy İndirim Şöleni'nin, cumartesi günü "Metropol yolu" olarak da anılan Kemal Ünal Caddesi'nde sabah başlayıp saat 23.00' kadar süreceği duyuruldu.

MÜZİK VE ÇOCUKLARA EĞLENCE

Lefkoşa Türk Belediyesi ve Cardplus'ın katkılarıyla düzenlenen şölende Lefkoşa Türk Belediyesi Kent orkestrası canlı müzik sunacak.

Etkinlikte çocuklar için hareketli oyuncaklar, palyaçolar, yüz boyama ve balonların yanı sıra, yiyecek satış stantları da olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.