LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Film gösterimiyle aile içi şiddete vurgu yapılacak

Film gösterimiyle aile içi şiddete vurgu yapılacak

Kurulum sürecinin tamamlanmasının ardından bir süre önce faaliyete geçen Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Birimi, çalışmalarına devam ediyor. Birim bu kapsamda toplumdaki farkındalığı arttırabilme adına çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu etkinliklerden bir tanesi olan film gösterimi "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla dün gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 25/11/15 13:32
okuma süresi: 1 dak.
Film gösterimiyle aile içi şiddete vurgu yapılacak
A- A A+

Ödüllü İspanyol filmi "Gözlerimi de al" gösterildi

LTB Mimar Mehmet Vahip Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte İspanyol sinemacılığının önde gelen yönetmenlerinden olan Iciar Bollain'in "Gözlerimi de al" filminin gösterimi yapıldı.

Aile içi şiddet konusunu gerçekçi ve oldukça duyarlı bir dille ele alan film, LTB personellerinin de büyük beğenisini topladı. Film bugüne kadar oynatıldığı 25'in üzerinde ülkede büyük ilgi görürken, sadece İspanya'da iki milyona yakın izleyici çeken film, katıldığı 22 festivalden 48 ödül kazandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.