LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Şahali ile Harmancı, ortak çalışma alanlarıyla ilgili istişarede bulundu

Şahali ile Harmancı, ortak çalışma alanlarıyla ilgili istişarede bulundu

Tarım, Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanı Erkut Şahali, ve Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı bugün, Tarım, Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanlığı'nda biraraya gelerek ortak çalışma alanlarıyla ilgili istişarede bulundu. Toplantıda, Haspolat Arıtma Tesisi, mezbaha ve su konuları ele alındı.

Yayın Tarihi: 27/11/15 14:38
okuma süresi: 2 dak.
Şahali ile Harmancı, ortak çalışma alanlarıyla ilgili istişarede bulundu
A- A A+

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Bakan Şahali'ye hem nezaket ziyaretinde bulunmak hem de bakanlıkla ortak çalışma alanlarıyla ilgili konuları görüşmek için ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Bakan Şahali de kabulde yaptığı konuşmada LTB ile işbirliğine ihtiyaç duyulan konularda ortak çalışmalar yürütmenin ülkenin faydasına olacağını vurguladığı konuşmasında, işbirliğine her zaman hazır olduklarını vurguladı.

ŞAHALİ: "ÖZELLİKLE ENDÜSTRİ VE ÜRETİM SÜREÇLERİNİN ÖNCESİ VE SONRASINDA LTB İLE İŞBİRLİĞİNE İHTİYACIMIZ VAR"

Tarım, Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanı Erkut Şahali, LTB Başkanı Mehmet Harmancıyı kabulünde yaptığı konuşmada, bakanlığın çalışma alanına giren bir çok konu arasında LTB'yi de ilgilendiren konular bulunduğuna değinerek, Harmancı'yla gerçekleştirdikleri görüşmede ortak gündemlerini ele alacaklarını belirtti. Şahali, özellikle endüstri ve üretim süreçlerinin hem öncesi hem de sonrasında LTB ile işbirliğine ihiyaç duyulduğunu kaydederek, LTB'yle istişare içinde çalışmanın ülke kaynaklarının verimli bir şekilde değerlendirilmesi sonucunu doğuracağını ifade etti.

HARMANCI: "ORTAK ÇALIŞMA ALANLARIMIZ İLE İLGİLİ ORTAK AKLI OLUŞTURMAK ÖNEMLİ"

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, LTB'nin sorumluluk alanında bulunan bazı tesis ve uygulamaların bulunduğuna dikkat çekerek, bu alandaki konularla ilgili Şahali'yle biraraya geldiklerini belirtti. Harmancı, Bakan Şahali ile ortak çalışma alanları ile ilgili istişare içinde çalışabilecekleri bir ortam bulacaklarına inanç belirterek LTB'nin sorumluluk alanına giren tesis ve uygulamalarla ilgili ülke kaynaklarının ülkede kalmasını sağlayacak bir şekilde ortak akıl oluşturmaya çalışacaklarını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.