LEFKOŞA
okuma süresi: 3 dak.

Lefkoşa çocukların ektiği çiçeklerle daha renkli

Lefkoşa çocukların ektiği çiçeklerle daha renkli 

LTB ile GAÜ işbirliğinde Arabahmet İlkokulu 4.sınıf öğrencileri çiçek ekti

Yayın Tarihi: 14/01/16 09:48
okuma süresi: 3 dak.
Lefkoşa çocukların ektiği çiçeklerle daha renkli 
A- A A+

Arabahmet İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Surlariçi'nde bulunan Derviş Paşa Otoparkı'nda 13 Ocak Çarşamba günü çiçek ekimi yaptı. Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) ile Girne Amerikan Üniversitesi(GAÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü'nün işbirliğinde gerçekleşen etkinlikte çocuklar daha renkli bir Lefkoşa için hazırlanan alanda çiçekler ektiler. LTB Başkanı Mehmet Harmancı da etkinliğe katılarak çocuklarla birlikte çiçek ekerken öğrencilerin ekim sırasıdaki heyecanı gözlerinden okunuyordu. GAÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler dersi kapsamındaki Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesindeki "Her Çocuk Bir Umut" kampanyasının kapanış etkinliği olan çiçek dikiminde çocukların isimlerin yazılı olduğu küçük tabelalar da ektikleri çiçeklere monte edildi.

Harmancı: "Yaşanılan yere sahip çıkmak önemli"

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan LTB Başkanı Mehmet Harmancı çocukların yaşadıkları yeri,bölgeyi,şehri sahiplenmesinin çok önemli olduğunu ifade ederek LTB olarak gerek sivil toplum örgütlerinin gerekse üniversitelerin gerçekleştirdikleri bu gibi etkiliklere her zaman destek olduklarını vurguladı. GAÜ'nün üniversite öğrencileri ile gerçekleştirdiği Sosyal Sorumluluk Projesi'nin şehre ve insana dokunan bir bağlantısı olduğunun da altını çizen Harmancı "Yaşadığımız yeri ne kadar çok seversek, ne kadar çok benimsersek,çok renkliliği ve çok kültürlülüğü de o kadar benimseriz" dedi.

6 haftalık eğitim çiçek ekimiyle son buldu

GAÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler dersi kapsamında "Kalbimiz Hep Çocuk Kalsın" sloganı ile düzenlenen 6 haftalık eğitimde temizlik,diş sağlığı, yerli malı haftası, yılbaşı etkinliği, "Herşey gider anılar kalır" ve çiçek ekimi başlıklarıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

6 haftalık eğitimin son ayağı olan çiçek ekiminde hep birlikte "Daha renkli bir Lefkoşa için elele verelim, umutlarımızı fidan dikerek yeşertelim" mesajı verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.