LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LBO ve Jorgensen'den başarılı performans

LBO ve Jorgensen'den başarılı performans

Lefkoşa Türk Belediyesi, Hollanda Büyükelçiliği, Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi ve AB Komisyonu işbirliğinde dün akşam düzenlenen konser, yoğun bir ilgi ile dinlendi.

Yayın Tarihi: 18/01/16 15:00
okuma süresi: 2 dak.
LBO ve Jorgensen'den başarılı performans
A- A A+

Hollandalı 'Theremin' sanatçısı olan Thorwald Jorgensen'in Levent Koleji Kindergarten Gösteri Salonu'nda Lefkoşa Belediye Orkestrası ile birlikte verdiği konsere yoğun katılım sağlanırken, Jorgensen'in performansı beğeni topladı.

Oskay Hoca'nın şefliğini yaptığı Lefkoşa Belediye Orkestrası'nın ortaya koyduğu performans da alkış alan bir diğer detay oldu.

Schwachöfer

Konser öncesinde kısa konuşmalar da gerçekleştirildi. AB Bilgi Merkezi Takım Lideri Pembe Menteş'in açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Hollanda'nın Lefkoşa Büyükelçisi Brechje Schwachöfer, sanatın önemini vurguladı.

İnsanlık adına acı bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden Schwachöfer, sanat ile birlikte içlerindeki sıkıntıları biraz azaltılma yoluna gitmek gerektiğini ifade etti.

Harmancı

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ise konuşmasında belediye olarak bu tür işbirliklerinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını aktarırken, müzik ve sanata gösterilen ilginin kendisini memnun ettiğini vurguladı.

Harmancı, dünyada yaşanan çatışmalar ve savaşlara da vurgu yaptığı konuşmasında, insanlık adına oluşan bu durumun önüne geçilmesi temennisinde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.