LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Çocuklar daha yeşil bir Lefkoşa için fidan dikti

Çocuklar daha yeşil bir Lefkoşa için fidan dikti

Parklarıyla,kaldırımlarıyla,refüj,çember ve adacıklarıyla daha yeşil bir Lefkoşa yaratmak için çalışmalarını sürdüren Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) bugün(5 Şubat Cuma) Birikim Anaokulu ile işbirliği içerisinde Taşkınköy'de bulunan Dr.Fazıl Küçük Parkı'na fidan dikti.

Yayın Tarihi: 05/02/16 13:35
okuma süresi: 2 dak.
Çocuklar daha yeşil bir Lefkoşa için fidan dikti
A- A A+

Ağaç ve Orman Haftası dolayısıyla öğretmenleri eşliğinde Dr.Küçük Parkı'na gelen Birikim Anaokulu'nda eğitim gören minikler ektikleri fidanlarla hem küçük yaşlarda kazanılması gereken çevre bilincine sahip olacakları bir faaliyete katıldılar hem de özelde daha yeşil bir Dr.Fazıl Küçük Parkı genelde de daha yeşil bir Lefkoşa için güzel bir adım attılar. Okul yönetiminin yaparak ve yaşayarak öğrenelim prensibi eşliğinde birçok faaliyet gerçekleştiren çocuklar bu kez de LTB Park Bahçeler ve Trafik Aydınlatma Şubesi ekipleri ve ekipmaları yardımıyla gelecek kuşaklara ağaç olarak kalacak onlarca fidan diktiler.

Mevsimlik çiçek ve fidan ekimi aralıksız olarak sürüyor

Çeşitli dönemlerde gerek STÖ'ler ve okullarla işbirliği içinde gerekse yalnız belediye olarak şehirde mevsimlik çiçek ve fidandan oluşan yeşillendirme çalışmalarını sürdüren LTB geçtiğimiz haftalarda da GAÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü'nün işbirliğinde ve "Her Çocuk Bir Umut" kampanyası çerçevesinde Arabahmet İlkokulu 4. sınıf öğrencileriyle Surlariçi'nde bulunan Derviş Paşa Otoparkı'nda mevsimlik çiçek ekimi yapmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.