LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Vakıf gönüllüsü gençler, Hamitköy'de çevre temizliği yaptı

Vakıf gönüllüsü gençler, Hamitköy'de çevre temizliği yaptı

Vakıf gönüllüsü gençler, havaların güneşli olmasından da yararlanarak, Hamitköy bölgesinde çevre temizliği yaptı. Gençler, insanların çevreye karşı daha duyarlı olmasını istedi.

Yayın Tarihi: 08/02/16 10:48
okuma süresi: 2 dak.
Vakıf gönüllüsü gençler, Hamitköy'de çevre temizliği yaptı
A- A A+

Kıbrıs Vakıflar İdaresi bünyesindeki "Çevreyi Koruyan ve Güzelleştiren" vakfı canlandırarak, örnek çevre temizliği başlatan Evkaf gönüllüsü gençler, bu kez de Lefkoşa'da Hamitköy bölgesinde temizlik yaptı.

Hafta sonu havanın güneşli olmasından da yararlanan Evkaf gönüllüsü gençler, Hamitköy bölgesinde 4 mahallede sokak ve boş alanlardaki çöpleri temizledi.

İnsanların çevreye karşı daha duyarlı olmasını bekleyen gençler, temizlik yapılan mahallelere "çöp atmayın" tabelasının yerleştirilmesini talep etti.

İnsanların evleri gibi, çevrelerini de temiz tutmasının önemli olduğunu söyleyen gençler, "Gelişigüzel atılan çöp, moloz ve diğer atıklar çevreyi yaşanmaz hale getiriyor. Yaşadığımız bölgeleri ellerimizle kirletiyoruz. İnsanlar daha duyarlı olsun. Güzel ülkemizi temiz tutalım, kirletmeyelim. Vakıflar'ın öncülüğünde biz gençler faydalı işler yapıyoruz. Bu faaliyetlerimiz değişik bölgelerde değişik arkadaşlarımızla devam edecek" dedi.

"Karşılık beklemeden iyilik yapmak" sloganı ile hayır faaliyetlerini sürdüren Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Evkaf gönüllüsü gençlerin faaliyetlerine destek vererek, vakıf geleneğinin yaşatılmasını sağlıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.