LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Başkan Harmancı, Eczacılar Birliği'ni kabul etti

Başkan Harmancı, Eczacılar Birliği'ni kabul etti

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı 9 Şubat Salı günü Ekim ayında göreve gelen yeni Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği (KTEB) yönetimini kabul etti.

Yayın Tarihi: 10/02/16 10:00
okuma süresi: 1 dak.
Başkan Harmancı, Eczacılar Birliği'ni kabul etti
A- A A+

Zakire Kaleli Gülaç başkanlığındaki Eczacılar Birliği yönetimini kabul eden Başkan Harmancı yeni başkan ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dilerken LTB'nin tüm alanlarda olduğu gibi KTEB ile de ilgili alanlarda işbirliği ve iletişim içinde olmayı sürdüreceğini kaydetti. KTEB Başkanı Zakire Kaleli Gülaç da görüşmede yaptığı konuşmada Lefkoşa kaza sınırı içerisinde 80'e yakın eczane olduğunu belirterek sektörün sorunlarını aktardı. Belediyelerin şehir yaşamındaki önemine değinen Gülaç birliğin başkent LTB ile problemlerin çözümü konusunda her alanda işbirliğine hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.