LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa'da mor bayrak polisi harekete geçirdi

Lefkoşa'da mor bayrak polisi harekete geçirdi

DHKP-C üyesi Berna Yılmaz'ın cenazesi sırasında araçları arayan ve arabalarda bulunan kızıl bayrakla el koyan polisin, dün akşam LTB'nin 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü öncesinde kavşaklara ve çemberlere astığı mor bayraklar nedeniyle eylem yapıldığını sanarak, belediyeden bilgi aldığı öğrenildi.

Yayın Tarihi: 07/03/16 14:19
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa'da mor bayrak polisi harekete geçirdi
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

Polisin dün akşam LTB'nin mor bayrak çalışmasını eylem sandığı ve belediyenin Reklam ve Sosyal Hizmetler Şubesi'ni arayarak bilgi edindiği öğrenildi.

Elde edilen bilgiye göre, LTB ekiplerini Lefkoşa'daki 8 farklı çember ve kavşağa mor bayrak asma çalışmalarını gözlemleyen polis, DHKP-C eylemi üzerinde durarak, durumu öğrenmek için belediyeyle bağlantı kurdu.

HARMANCI: "POLİSİN BAYRAKLARI DHKP-C EYLEMİ SANMASI MANİDAR"

Öte yandan LTB Başkanı Mehmet Harmancı da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü ve haftasını Lefkoşa'nın 8 farklı noktasına koyduğumuz mor bayraklarla selamlıyoruz. (Polisin akşam bayrakları DHKP-C eylemi sanması ayrıca manidar tabi)" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.