LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Şef İlkay İdris ayakta alkışladı

Şef İlkay İdris ayakta alkışladı

Lefkoşa Belediye Orkestrası tarafından dün akşam Şef İlkay İdris yönetiminde bir konser gerçekleştirildi. "Lefkoşa Belediye Orkestrası 25. Yıl etkinlikleri" kapsamında gerçekleştirilen konsere, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, LTB Müdürü Mustafa Korucu, Levent Kolej Müdürü Asım İdris,LTB'den yetkililer ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Yayın Tarihi: 18/03/16 13:28
okuma süresi: 2 dak.
Şef İlkay İdris ayakta alkışladı
A- A A+
Levent İlkokulu Kültür Sanat Gösteri Salonu'nda gerçekleştirilen konserde film müzikleri yanında, yabancı pop ve latin müziklerinden sunulan seçme örnekler katılımcılar tarafından büyük bir beğeni ile dinlendi.

Gecede ayrıca LBO'nun kurucusu İlkay İdris ile LBO'nun kurulmasına katkı sağlayan Savaş Bozat, Mehmet Topal, Mehmet Çakmak, Güngör Gürkan ile Hüseyin Kemal Moral'a plaket takdim edildi. Yoğun gündeminden dolayı geceye katılamayan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın adına ise teşekkür plaketi, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Cenk Gürçağ'a takdim edildi.

Harmancı

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, ülkemizde gerçekleştirilen ve sosyal fayda sağlayan etkinliklerin nerede ise tümünde Lefkoşa Belediye Orkestrası'nın (LBO) yer aldığını söyledi. LBO tarafından ülkemizde yetişen birçok müzisyen için iş sahası yaratıldığını bunun yanı sıra ülke kültür ve sanatına da katkı sağlandığına vurgu yapan Harmancı, "Umarım bugün olduğu gibi 25 yıl sonrada ülkede örnek gösterilen bir orkestra ile karşınızda oluruz" dedi. Harmancı ayrıca LBO'nun kuruluşundan bugüne emeği geçen herkese teşekkür etti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.