LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

İbrahim Karabardak'ın ismi Hamitköy'de yaşayacak

İbrahim Karabardak'ın ismi Hamitköy'de yaşayacak

Beş yıl önce hayatını kaybeden İbrahim Karabardak'ın ismi Hamitköy'de bir sokağa verildi. İbrahim Karabardak'ın isminin verildiği sokakta bugün (19.03.21016) yapılan etkinliğe Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, LTB yetkilileri, Hamitköy Muhtarı Feyzullah Bostancı, Karabardak'ın ailesi ve arkdaşları katıldı.

Yayın Tarihi: 19/03/16 12:55
okuma süresi: 1 dak.
İbrahim Karabardak'ın ismi Hamitköy'de yaşayacak
A- A A+
LTB Başkanı Mehmet Harmancı gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı kısa konuşmada, İbrahim Karabardak isminin bir sokağa verilmesi kararının 2011 yılında alındığını ancak bazı nedenlerden dolayı yaşanan zaman kaybından dolayı üzgün olduğunu kaydetti.

Harmancı konuşmasında ayrıca "Hem mücadele arkadaşımız, hem yoldaşımız, hem de can dostumuz olan İbrahim Karabardak'ın ismi bu sokakla birlikte ölümsüzleştirildi. Bundan sonrada farklı etkinliklerle İbrahim Karabardak'ın adını yaşatmaya devam edeceğiz" dedi

İbrahim Karabardak'ın Babası Gürkan Karabardak yaptığı açıklamada "oğlumun isminin bu sokakta yaşayacak olması nedeniyle mutluyum" dedi. Karabardak ayrıca oğlunun isminin yer aldığı sokağın yeşilendirilmesi için elinden geleni yapacağını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.