LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Yenişehir'e engelsiz park

Yenişehir'e engelsiz park

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Lions Kulüpleri Birliği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Yayın Tarihi: 21/03/16 13:17
okuma süresi: 1 dak.
Yenişehir'e engelsiz park
A- A A+

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile KKTC Lions Kulüpleri Birliği Başkanı Ezcan Özsoy'un imza koyduğu protokol uyarınca Yenişehir'e engelsiz park yapılacak.

Protokol uyarınca, proje Lions Kulüpleri Birliği tarafından hazırlanacak, ardından Teknik İşler ve Kentsel Tasarım Komisyonu'nun onayına sunulacak. LTB'nin ilgili komisyon ve meclis onaylarının ardından proje ile ilgili tüm müraacatlar birlik tarafından yapılacak. Engelsiz Park Projesi, LTB Park Bahçeler ve Trafik Şubesi'nin koordinatörlüğünde hayat bulacak.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı söz konusu proje ile engelli bireylerin destek almadan rahatlıkla vakit geçirebileceği bir ortam yaratılmasının hedeflendiğini belirterek birlik yetkililerine girişimlerinden dolayı teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.