LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Kent Güvenliği için LTB - Polis işbirliği

Kent Güvenliği için LTB - Polis işbirliği

Polis Genel Müdürlüğü tarafından, LTB yönetimi ve personeline yönelik "Suçla Mücadele, Kent Güvenliği ve İmar" konularında bilgilendirmede bulunuldu.

Yayın Tarihi: 18/04/16 12:18
okuma süresi: 2 dak.
Kent Güvenliği için LTB - Polis işbirliği
A- A A+

LTB'de gerçekleştirilen toplantıda Polis Genel Müdürlüğü'nün 2014 yılında Girne'de başlattığı ve başarılı bir şekilde uygulayarak 1 Şubat 2016 itibari ile de ülke geneline yaydığı suç öncesi hizmetler ve devriye polisliği ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aktarıldı.

Güvenli kentlerin nasıl oluşturulacağı konusundaki düşüncelerinde paylaşıldığı toplantıya, LTB Başkanı Mehmet Harmancı'nın yanı sıra polis yetkilileri, LTB yöneticileri ve LTB personeli katıldı.

"İmarın suç üzerindeki etkileri"nin de masaya yatırıldığı toplantıda Polis Baş Müfettişi Kerem Kadiroğulları ve Polis Müfettişi İlhan Kuş, Polis Genel Müdürlüğü'nün konuyla ilgili yürüttüğü çalışmalarla ilgili sunum yaptı.

Suçla mücadelede kurumlararası işbirliğinin öneminin vurgulandığı toplantıda, daha güvenli bir başkent için polis, LTB Kent Güvenlik Birimi ve zabıta ekiplerinin işbirliği içerisinde çalışması konusunda görüş birliğine varıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.