LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa'da "Çocuk Festivali"...

Lefkoşa'da "Çocuk Festivali"...

Lefkoşa Kumsal Park'ta "Çocuk Festivali" yapıldı.

Yayın Tarihi: 19/04/16 11:26
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa'da "Çocuk Festivali"...
A- A A+

Lefkoşa bölgesindeki 6 ilkokuldan, aralarında engellilerin olduğu öğrencilerin katıldığı Festivalde, yüz boyama yapıldı,çeşitli oyunlar oynandı ve müzik dinletildi.

Lefkoşa Türk Belediyesi, Telsim ve Meraklı Sınıf Dergisi işbirliğinde düzenlenen Festivalin başında, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı birer konuşma yaptı.

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, parkın 1 yıl önce kullanılır hale getirildiğini anımsatarak, bu tür parkların sayısı arttıkça insanları hayvanları seven çocukların sayısının artacağına inandığını söyledi.

Tanpınar, bugünkü etkinliği gerçekleştirmelerine olanak tanıyan LTB yetkililerine teşekkür ederek işbirliğine her zaman hazır olduklarını belirtti.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ise, bu haftanın çocuklar için farklı eğlenceli keyifli geçmesi için uğraştıklarını belirterek, parkı yenilerken toplumun tüm kesimlerini, yaşlı, engelli çocuk, kucaklayabilecek bir mekan yaratmayı hedeflediklerini söyledi.

Doğru işbirlikleriyle topluma faydalı adımlar atılabileceğinin örneklerini sergilediklerini kaydeden Harmancı, kurumsal alanların topluma hizmet eder niteliklere sahip olması için çalıştıklarını ifade etti.

Harmancı, çocukların güzel zaman geçirmesini temenni ederek etkinliğin düzenlenmesine katkı koyan herkese teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.