LEFKOŞA
okuma süresi: 3 dak.

Kış dönemi kursları sergiyle sona erdi

Kış dönemi kursları sergiyle sona erdi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve Akdeniz Avrupa Sanat Derneği (EMAA) işbirliği ile düzenlenen kış dönemi kursları sergisi Başkent Sanat Merkezi'nde(Eski LTB Başkanlık Binası) 18 Nisan Pazartesi günü saat 18:00'de açıldı. Yaratıcı Minikler, Renklerle Yolculuk,Heykelin Halleri ile Yağlıboya-Desen katagorilerinde 48 kursiyerin başarıyla tamamladığı kursa katılan çocuk, genç ve yetişkinlerden oluşan kursiyerler katılım belgelerini LTB Başkanı Mehmet Harmancı'dan aldılar.

Yayın Tarihi: 20/04/16 09:24
okuma süresi: 3 dak.
Kış dönemi kursları sergiyle sona erdi
A- A A+

Kursiyerlerin sanatsal faaliyetlerin yanı sıra öğretici bilgiler alarak kaliteli zaman geçirdiği kurslara katılanların ürettikleri eserlerden oluşan sergi 22 Nisan'a kadar 10:00-13:00 ile 16:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Kurs hocaları Ozan Özgenler, Zehra Şonya ve Osman Keten'in de hazır bulunduğu sergi açılışında LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve EMAA Başkan Osman Keten de birer konuşma yaptı.

Keten: " Minik kursiyerler çok güzel işler yapıyorlar"

EMAA Başkan Osman Keten LTB-EMAA işbirliğinde devam eden kursların çok başarılı bir şekilde devam ettiğini ve kış dönemi kurslarının da tamamlandığını ifade ederek kursa katkı koyan Zehra Şonya ve Ozan Özgenler hocaya çok teşekkür etti.

Kurslara katılan miniklerin sanatın estetik yanlarını çok iyi bir şekilde kullanmaya başladıklarını gözlemlediklerini kaydeden Keten miniklerin çok güzel ve estetik yönü kuvvetli işler ortaya çıkardıklarını da sözlerine ekledi.

Harmancı: "Çok iyi bir sinerji içinde çalışmalar sürüyor"

LTB Başkanı Mehmet Harmancı açılan sergilerde gördükleri sonrasında EMAA ile yaptıkları işbirliğinin ne kadar doğru bir adım olduğunu gözlemlediklerini kaydederek bu işbirliğinden çok mutlu olduklarını ifade etti. Çok iyi bir sinerji ve enerji içeriside çalışmaların sürdüğüne dikkat çeken Harmancı, "Çok yetenekli çocuklarımız var. Bu kurslarla bu yeteneklerin çok güzel şeyler ürettiklerine şahit oluyoruz ve çok seviniyoruz.

Çocukların yanısıra toplumda gizli kalmış potansiyeli olan yetişkinler de varmış. Onları da tebrik ederim. En büyük teşekkürü ise Ozan, Zehra ve Osman hocaya yapmak gerekiyor. Umarım buna benzer işbirlikleri tüm topluma yayılır." dedi.

Bahar dönemi kursları sürüyor

Deniz Plaza'nın çocuk kursiyerlere malzeme katkısı yaptığı ve 14 Mart'ta başlayan bahar dönemi kursları ise yoğun katılımla devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.