LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB, "Suyu idareli kullanın" çağrısını yineledi

LTB, "Suyu idareli kullanın" çağrısını yineledi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Su İşleri Şubesi vatandaşlara suyu idareli kullanma çağrısını yineledi.

Yayın Tarihi: 25/04/16 14:34
okuma süresi: 2 dak.
LTB, "Suyu idareli kullanın" çağrısını yineledi
A- A A+

Şube yaşanan su sıkıntısı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: Bir süreden beridir Su İşleri Dairesi'ne ait ana isale hatlarındaki patlaklardan dolayı kentimize yeterli ve düzenli miktarda su verilememektedir. Dolayısı ile su dağıtımında sıkıntılar yaşamaktayız.

Su İşleri Dairesi, Yakın Doğu Üniversitesi içerisindeki patlakların tamiratını yapabilmek için 23 Nisan 2016 Cumartesi akşamından beridir bazı bölgelere su sağlayan ana isale hattına su vermemektedir. Bu nedenle su verilemeyen bölgeler: Hastane Yanı ve Karşısı, Göçmenköy, Taşkınköy, Türksen Evleri, Marmara, Ortaköy, Kermiya, Kıbrıs Gazetesi Civarı ve karşısı, Dumlupınar, Sanayi, Mezarlık.

Su İşleri Dairesi'nin çalışmaları tamamlaması ve suyu vermesine müteakip, bölgelere su dağıtımı olanaklar nispetinde ve belirlenecek program çerçevesinde yapılacaktır. Vatandaşlarımızın susuz kalmamamları için sularını idareli ve bilinçli bir şekilde kullanmaları önemle rica olunur.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.