LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB: "Su sıkıntısı bizden kaynaklanmıyor"

LTB: "Su sıkıntısı bizden kaynaklanmıyor"

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Yönetimi, son dönemlerde Başkent Lefkoşa genelinde yaşanan su sıkıntısının LTB'den kaynaklanmadığını belirtti. Belediye, sıkıntının Su İşleri Dairesi'ne ait ana isale hatlarında sürekli olarak meydana gelen patlaklardan kaynaklandığını açıkladı.

Yayın Tarihi: 28/04/16 11:30
okuma süresi: 1 dak.
LTB: "Su sıkıntısı bizden kaynaklanmıyor"
A- A A+
LTB Yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bir süreden beridir, Su İşleri Dairesi'ne (SİD) ait kentimize su sağlayan ana isale hatlarında sürekli olarak patlaklar meydana gelmektedir.Ana isale hatlarının durumu nedeniyle SİD tarafından yapılan müdahaleler artık yeterli olamamaktadır. Bundan dolayı kentimize dağıtılmak üzere yeterli ve düzenli miktarda su verilememektedir. Bunun sonucunda tarafımızdan yapılan su dağıtımında da aksamalar olmakta ve program yapılamamaktadır. Söz konusu durum düzelinceye kadar Başkent sakinlerinin sularını idareli ve bilinçli bir şekilde kullanmaları önemle rica olunur"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.