LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı, Başkenti 'sağdan sola' ayırdı!

Harmancı, Başkenti 'sağdan sola' ayırdı!

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı'nın BES'in başlattığı eylem üzerine yaptığı basın toplantısının 'satır araları' eleştirilerin hedefi oldu. Harmancı'nın BES'in başlattığı eylem üzerine yaptığı basın toplantısında yanında Belediye Meclis üyeleri yerine TDP ve BARAKA Kültür Merkezi yetkililerinin bulunmasına ve sigaraya uygulanması düşünülen vergiden hareketle Lefkoşa halkını sağ – sol olarak ayırmasına tepkiler büyüyor.

Yayın Tarihi: 04/05/16 11:38
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı, Başkenti 'sağdan sola' ayırdı!
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı'nın BES'in başlattığı eylem üzerine yaptığı basın toplantısında yanında Belediye Meclis üyeleri yerine TDP ve BARAKA Kültür Merkezi yetkililerinin bulunmasına ve sigaraya uygulanması düşünülen vergiden hareketle Lefkoşa halkını sağ – sol olarak ayırmasına tepkiler büyüyor.

Meclis üyeleri yerine TDP ve BARAKA yetkilileri katıldı

Belediye'nin sorunları ile ilgili olarak düzenlenen toplantıda Harmancı'nın yanında Belediye Meclis üyeleri yerine TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, TDP Genel Sekreter Asım İdris ve Baraka temsilcisi Münür Rahvancıoğlu'nun bulunduğu dikkat çekerken, bu Harmancı'nın tüm Lefkoşa halkının değil de belli çevrelerin başkanı olarak değerlendirilmesine yol açtı.

Edinilen bilgiye göre LTB'nin TDP'li Meclis üyeleri de toplantıya çağrıldı ancak her biri kişisel nedenlerinden ötürü katılamadı.

Sağ – Sol ayrımı!

Öte yandan, LTB'nin sigaraya uygulamayı planladığı yüzde üç vergi ile ilgili eleştiriler ile ilgili "Sigaraya konabilecek bir vergiye eleştiri soldan gelirse bunu anlamam ama sağdan gelmesini çok iyi anlarım" şeklindeki sözleri ise Harmancı'nın Lefkoşa halkını 'sağ – sol' olarak böldüğü yorumlarına neden oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.