LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Demokrat Parti Lefkoşa ilçesi ilk mahalle kongresini gerçekleştirdi

Demokrat Parti Lefkoşa ilçesi ilk mahalle kongresini gerçekleştirdi

Demokrat Parti X. Kurultayı öncesi örgüt kongreleri hızla yapılmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 04/05/16 15:47
okuma süresi: 2 dak.
Demokrat Parti Lefkoşa ilçesi ilk mahalle kongresini gerçekleştirdi
A- A A+
Demokrat Parti Lefkoşa İlçe Başkanlığı da ilk mahalle kongresini dün akşam Taşkınköy'de gerçekleşti. Partililerin yoğun katılım gösterdiği kongrenin Divan Başkanlığını Lefkoşa İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ozan Erenay yaptı.

AKTOPRAK:

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren DP Genel Sekreteri Mehmet Erol Aktoprak, partililere duyarlılık göstererek kongreye katıldıkları, partiye ve ülkenin geleceğine sahip çıktıkları için teşekkür etti.

Aktoprak ayrıca, kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş'ın "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır" özdeyişini hatırlatarak DP'nin bunu kendine ülkü edinenlerin birleştiği ve bütünleştiği bir parti olduğunu, elbirliği, gönül birliği ile çalışılırsa partinin ilk seçimlerde daha iyi sonuçlar alabileceğini söyledi.

Aktoprak, DP'nin Demokrat Partinin bir aile olduğunu, birlik ve beraberlik içinde çalıştığımız sürece, bundan KKTC'nin de, partinin de kazançlı çıkacağını söyledi.

Yapılan seçimler sonucunda Taşkınköy Örgüt Başkanlığına Sedat Simavi Meslek Lisesi Müdürlüğünden emekli olan Hüseyin Koze, Kadın Örgütü Başkanlığına Fatoş Akbilek, Gençlik Örgütü Başkanlığına da Hüseyin Buba seçildi.

KOZE:

Taşkınköy Örgüt Başkanı Hüseyin Koze yaptığı konuşmada, altı ay önce Okul Müdürlüğünden emekliye ayrıldığını, hiç tereddüt etmeden DP'ye katıldığını ve kendisine güvenip Örgüt Başkanlığına seçtikleri için parti üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.