LEFKOŞA
okuma süresi: 3 dak.

Taşseven: "Harmancı'dan bu kadar kötü bir strateji beklemezdim"

Taşseven: "Harmancı'dan bu kadar kötü bir strateji beklemezdim"

Lefkoşa Türk Belediyesi Belediye Meclisi'nin CTP'li üyesi Ülkü Taşseven, son günlerde Belediye ile ilgili kamuoyuna yansıyan 'tatsız' olaylar yüzünden Lefkoşalıların Belediye'ye küstüğünü vurgulayarak, Belediye Başkanı Mehmet Harmancı'nın bu süreçteki tutumunu eleştirdi. Taşseven "Lefkoşalıyı Belediye çalışanlarına küstürtmekle sonlanacak kadar kötü bir strateji güdülmesi Belediye Başkanı'ndan beklemezsim" ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 06/05/16 15:49
okuma süresi: 3 dak.
Taşseven: "Harmancı'dan bu kadar kötü bir strateji beklemezdim"
A- A A+

Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Lefkoşa Türk Belediyesi Belediye Meclisi'nin CTP'li üyesi Ülkü Taşseven kişisel Facebook hesabında yaptığı açıklamada son günlerde Belediye ile ilgili kamuoyuna yansıyan olayları ve LTB Başkanı Mehmet Harmancı'yı eleştirerek, verilen rahatsızlıktan ötürü Lefkoşa halkından özür diledi.

Taşseven'in paylaşımı şöyle:

"Lefkoşa Türk Belediyesi'nde kamuoyuna da yansıyan tatsız bir haftaya giriş yaptık maalesef. Facebook statüleri, basın toplantıları, şeffaflık adı altında algı yönetimi oyunları, çirkin didişmeler, öfkelenmeler ve birden bire bir sönüş. Sanki hiçbişey olmamış gibi. yok arkadaş, oluyor.. Lefkoşalı bizden bıkıyor, bize küsüyor..

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin iç sıkıntıları artık Lefkoşalı'yı germemeli. Kimse bu sıkıntılara taraf olmamalı, ve taraf olmaya davet edilmemeli. "Şeffaflık" adı altında, Lefkoşalı'yı belediye çalışanlarına (dolayısı ile belediyeye) küstürtmekle sonlanacak kadar kötü bir strategy güdülmesi, belediye başkanından beklediğim bir tutum değildi açıkcası.

Madem bu kadar içimiz dışımıza vurdu, Bütçe ve Toplu İş Sözlesmesi (TIS) komitelerinde yer alan bir belediye meclis üyesi olarak ben de bir bilgi vereyim. 1 Mayıs ödeneği ve Bayramlıklar TIS komitesinde defayen masaya yatırılmış, konuşulmuş ancak henüz imzalanan sözleşmenin aksine bir noktaya bağlanmamış konular. Hal böyleyken, aksine bir tutum içerisine gireceksen, bunun bilgisini çalısana önceden vereceksin. Konuşmakla değil üstelik... Bunu bütçen ortada, resmi bir şekilde yapacaksın. "şu şekilde ödüyorum", "şu taksitlere bölüyorum", "ödeyemiyorum", "bir sonraki yil ödeyecegim" vb. gibi... Biz bunu yapmadik.. sallantıda bırakıp, 1 Mayıs'ın gelip çatmasını bekledik, Sendikada kendi yöntemi ile tepkisini belirtti... Kendi yöntemi ile uzlaşmaya davet etti.. Yöntem doğruydu, yanlıştı o ayrı bir tartışma konusu.. komitede bunu tartışmaya devam ederiz. o daha da içte çözümlenmesi gereken bir mesele..

Uzun lafın kısası içinde bulunduğumuz hafta, Lefkoşa Türk Belediyesi'nin Lefkoşalının güven inşa ettiği şu sıralarda, yaşamaması gereken bir haftaydı. Lefkoşa Türk Belediyesi, çalısanıyla, sendikasıyla, belediye başkanı ve meclis üyeleriyle birlikte, daha dikkatli, daha birlikte, daha bir planlı davranmalıydı.. Kendi adıma, rahatsızlık verdiğimiz için, Lefkoşalı'dan özrü bir borç bilirim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.