LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Küçükkentliler Derneği'nden örnek kampanya

Küçükkentliler Derneği'nden örnek kampanya

Lefkoşa, Ortaköy'de kurulan Küçükkentliler Derneği, daha temiz ve daha düzenli sokaklarda yaşayabilmek sloganı ile yerel yönetim ile işbirliği süreci başlattı. Lefkoşa Türk Belediyesi'nden tekerlekli çöp toplama arabası ve süpürge temin eden Küçükkentliler Derneği, sokak sokak Ortaköy'de günlük temizlik faaliyeti başlattı.

Yayın Tarihi: 17/05/16 16:27
okuma süresi: 1 dak.
Küçükkentliler Derneği'nden örnek kampanya
A- A A+
Yılda 2 kez 15 günlük bir kampanya dâhilinde düzenlenecek faaliyette dernek, amaçlarının hem farkındalık yaratmak, hem de daha temiz sokaklar için herkese sorumluluk bilinci aşılamak olduğunu vurguladı. Ayrıca özel olarak hazırlanan çöp bidonları da sokak girişlerine konuldu.

Küçükkentliler Derneği Başkanı Tahir Tehdit'in yaptığı yazılı açıklamada, daha temiz ve yaşanılabilir bir çevre yaratmak için, Yönetim Kurulu'nun gönüllü olarak çalıştığını ve Lefkoşa Türk Belediyesi ile işbirliğini devam ettirerek yeni projeler üzerinde çalışacaklarını da söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.