LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı, bugün İstanbul'da başlayacak "Dünya İnsani Zirvesi"ne katılıyor

Harmancı "Dünya İnsanı Zirvesi" için BM'den davet aldı

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Birleşmiş Milletler(BM) tarafından 23-24 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek "Dünya İnsani Zirvesi" buluşmasına davet aldı.

Yayın Tarihi: 22/05/16 09:56
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı "Dünya İnsanı Zirvesi" için BM'den davet aldı
A- A A+

LTB Başkanı Harmancı, 120 BM üyesi ülke, 50 devlet ve hükümet başkanı ve dünyanın dört bir yanından 6 bin genel katılımcının davet edildiği "Dünya İnsani Zirvesi" için hem BM'den hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'tan davet aldı.

LTB'den yapılan açıklamaya göre, tarihte ilk kez olarak yapılacak zirvenin ev sahipliğini yapacak İstanbul'da 2 gün boyunca küresel insani yardım politikalarının yol haritası ve hareket stratejileri belirlenecek.

HARMANCI KONSEY TOPLANTISINA DA KATILACAK

BM İnsani Konularla İlgili Genel Sekreter Yardımcısı Stefan O'Brien tarafından LTB Başkanı olarak doğrudan zirveye davet edilen Mehmet Harmancı, zirve sırasında gerçekleşecek ve devlet ve hükümet başkanları ile tüm katılımcıların katılacağı konsey toplantısına katılacak.

KADİR TOPBAŞ'TAN DA "GÖÇ KONULU ODAK OTURUMU"NA DAVET...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ise, LTB Başkanı Mehmet Harmancı'yı kongrenin yan etkinliği olan "Göç Konulu Belediye Başkanları Odak Oturumu"na davet etti. Başkan Harmancı'nın da bu oturumda bir konuşma yapması bekleniyor.

TOPBAŞ-HARMANCI GÖRÜŞMESİ YARIN

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, yarın saat 12.30'da LTB Başkanı Mehmet Harmancı'yla görüşecek.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, zirveye katılmak için bugün KKTC'den ayrılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.