LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB Başkanı Harmancı: "Hade yapın da görelim"

LTB Başkanı Harmancı: "Hade yapın da görelim"

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ın "Lefkoşa'ya çekilen suyu bir şekilde çekmek zorunda kalacağız" açıklamasına, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı'dan sert yanıt geldi. Su İşleri Dairesi'nden açıklama beklediğini ancak yanıt gelmediğini bildiren Harmancı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, su işinin tehdit ve şantaj mekanizması haline geldiğini ifade ederek, "#hadeyapındagorelim" etiketiyle, Güzelyurt Belediyesi'ne adeta meydan okudu.

Yayın Tarihi: 22/06/16 14:55
okuma süresi: 2 dak.
LTB Başkanı Harmancı: "Hade yapın da görelim"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ın Kıbrıs gazetesine yaptığı açıklamasında yer alan "Su kalmadı. Su Güzelyurt için çok acil bir ihtiyaçtır. Birkaç hafta içerisinde beldemize Türkiye'den gelen su ulaştırılmazsa, Lefkoşa'ya çekilen suyu bir şekilde kesmek zorunda kalacağız, suyu biz kullanacağız" ifadelerine sosyal medyadan tepki gösterdi.

Harmancı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Su İşleri Dairesi'nden konuyla ilgili bilgi talep ettiğini ancak saat 13:50 itibarıyla bir yanıt alamadığını vurgulayarak, su konusunun tehdit mekanizması haline geldiğini belirtti.

"Bu ülkenin bu hale gelmesinde ve getirilmesine katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullanan Harmancı, "#hadeyapındagörelim" etiketiyle de tepkisini ortaya koydu.

Harmancı şöyle yazdı:

"Saat 13:50 bu saate kadar Su işleri dairesinden bir yanıt verilmesini bekledim, bir belediye başkanı hem de sevdiğim bir belediye başkanı ülkenin en çok okunan gazetesine bir mülakat veriyor ve diyor ki kuyularımız kuruyor 'Lefkoşa'ya su sağlayan su işlerine ait kuyulara el koyacağız'. Su meselesi çok önemli ama su işini tehdit ve şantaj mekanizması haline gelmesi hem de değerlendirmelerimizi en demokratik ve sağlıklı şekilde yürütürken. Bu ülkenin bu hale gelmesinde ve getirilmesine katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunarım.

#hadeyapındagörelim"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.