LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Harmancı, mutfak hizmeti verilenleri ziyaret etti

Harmancı, mutfak hizmeti verilenleri ziyaret etti

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Başkanı Mehmet Harmancı yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Paylaşım Mutfağı tarafından yemek servisi yapılan kişi veya aileleri ziyaret ederek hem Paylaşım Mutfağı uygulamasını yerinde inceledi hem de mutfaktan yararlanan bireylerin bayramını kutladı.

Yayın Tarihi: 01/07/16 08:39
okuma süresi: 2 dak.
Harmancı, mutfak hizmeti verilenleri ziyaret etti
A- A A+
Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Başkanı Mehmet Harmancı yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Paylaşım Mutfağı tarafından yemek servisi yapılan kişi veya aileleri ziyaret ederek hem Paylaşım Mutfağı uygulamasını yerinde inceledi hem de mutfaktan yararlanan bireylerin bayramını kutladı. Proje fikir sahipleriyle birlikte önce Bandabuliya'daki Mutfağı, sonra da Mutfak aracılığıyla hizmet götürülen evleri teker teker gezen Başkan Harmancı hizmetten yararlanan kişi ve ailelerin proje hakkındaki görüş, düşünce ve önerilerini de not ederken ziyaret ettiği kişi/ailelere bayram şekeri de dağıttı.

Dayanışma ruhuyla ihtiyaçlılara bir öğün yemek

Mayıs ayı içinde LTB'nin paylaşım ve dayanışma ruhuyla hizmete koyduğu ve 48 firma veya kişinin sponsorluğuyla, LTB kasasından bir kuruş çıkmadan yürütülen proje ile Paylaşım Mutfağı'nda üretilen yemekler, günde bir öğün olmak üzere yaşlılar, düşük gelirliler ve mülteciler arasından belirlenen ihtiyaçlı kişilere dağıtılıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.