LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa Belediyesi de 'evet' dedi...

Lefkoşa Belediyesi de 'evet' dedi...

Lefkoşa Türk Belediyesi, su kararının iptalini oyladı. 16 evet 5 hayır oyu ile su kararı kabul edildi. Belediye Meclisi, abonelik sözleşmesinin imzalanması için Başkan Mehmet Harmancı'ya yetki verdi.

Yayın Tarihi: 01/07/16 21:29
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa Belediyesi de 'evet' dedi...
A- A A+
Kıbrıs Postası

Lefkoşa Türk Belediyesi, bu akşam saat 19:00'da toplanarak aldığı su kararının iptalini oyladı.

Belediye Meclisi, Türkiye'den gelen suyun geçiş döneminde kullanılıp kullanılmaması konusunu ve abonelik sözleşmesinin imzalanması için Başkan Mehmet Harmancı'ya yetki verdi.

Lefkoşa Belediyesi'nin Meclisinde, CTP: Hüseyin Kral, Ülkü Taşseven, Fatoş Miralay, Ahmet Bağzıbağlı, Tolga Ahmet Raşit, Osman Yücelen ve Onur Olguner, Leyla Öztürk (yurtdışında), TDP:Özmen Birinci, Alev Denizgil, Çelen Çagansoy, Boysan Boyra, Meryem Ekinci, Mine Atlı, UBP: Mehmet Kermeoglu, Ahmet Akbil, Vedat Tezcan, Akın Aktunç ve Bülent Çıraklı, DP: Rauf Raif Denktaş, YKP: Murat Kanatlı ve Bağımsız üye: Sonuç Koyuncu bulunuyor.

Belediye Meclisi'nde 5 hayır oyunu kullanan üyeler ise şöyle; Murat Kanatlı, Meryem Ekinci, Ülkü Taşseven, Ahmet Bağzıbağlı, Mine Atlı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.