LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Sokak hayvanları için anlamlı etkinlik

Sokak hayvanları için anlamlı etkinlik

LTB Gençlik Meclisi'nin sokak hayvanları yararına düzenlediği etkinlik dün akşam yoğun katılımla gerçekleştirildi. LTB Gençlik Merkezi'nin organize ettiği geceden elde edilen gelir, LTB ile K.T.Veteriner Hekimler Birliği tarafından yürütülen kısırlaştırma projesine katkı ve sokaklara suluk alımı için kullanılacak.

Yayın Tarihi: 13/07/16 11:19
okuma süresi: 2 dak.
Sokak hayvanları için anlamlı etkinlik
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin (LTB) organizasyonunda Narnia Pub'ın ev sahipliğinde sokak hayvanlarına yardım amaçlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

LTB'den yapılan açıklamaya göre Narnia, Dörtrenk Matbaacılık, Eukanuba, IAMS, Efes Pilsen ve Radyo Juke'ın sponsorluğunda, Toparlanıyoruz, HAS-DER, Stüdyo 21, Genç İşadamları Derneği, GÖÇ-TAŞ, Gençlik Merkezi, Baraka, FOLK-DER ve K.T.Veteriner Hekimler Birliği'nin desteği ile gerçekleşen etkinliğe ilgi büyüktü.

Narnia Pub'da düzenlenen etkinlikte Ahmet Evan konseri ile gecenin geç saatlerine kadar eğlenen konuklar, Stüdyo 21 dans gösterisine büyük ilgi gösterdi. Gece Radyo Juke tarafından canlı yayın olarak da verildi.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı gecede yaptığı konuşmada, LTB tarafından ikinci kez sokak hayvanları yararına bir etkinlik düzenlendiğini belirterek, LTB Gençlik Meclisi üyeleri ile organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Projenin en önemli paydaşının Veteriner Hekimler Birliği olduğunu ifade eden Harmancı, LTB ile Veteriner Hekimler Birliği'nin ikinci kez çok anlamlı bir projeye imza attığını belirtti.

Başkan Harmancı ayrıca gecenin gerçekleşmesine katkı sağlayan kişi ve kurumlara teşekkür belgesi de takdim etti.

LTB Gençlik Merkezi'nin organize ettiği geceden elde edilen gelir, LTB ile K.T.Veteriner Hekimler Birliği tarafından yürütülen kısırlaştırma projesine katkı ve sokaklara suluk alımı için kullanılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.