LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB, İçişleri Bakanlığı'nda masaya yatırıldı...

LTB, İçişleri Bakanlığı'nda masaya yatırıldı...

İçişleri Bakanı Kutlu Evren, Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı'yı kabul etti.

Yayın Tarihi: 19/07/16 15:53
okuma süresi: 2 dak.
LTB, İçişleri Bakanlığı'nda masaya yatırıldı...
A- A A+
İçişleri Bakanı Kutlu Evren, Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı'yı kabul etti.

Bakanlıkta saat 14:00'de gerçekleşen ziyarette Harmacı, ziyaret sebebinin nezaket ziyareti olduğunu belirterek, Lefkoşa Türk Belediyesi çalışanlarının özlük haklarının ödenmesindeki sıkıntıları aktardı.

Yerel yönetimlerin sorunlarını ve taleplerini yakından takip ettiklerine dikkat çeken Bakan Evren, bakanlığının tüm belediyelerle yakından ilgilendiğini ve sorunlarının çözümü konusunda çalışma başlattıklarını açıkladı.

Lefkoşa Türk Belediyesi başkanı Mehmet Harmancı terminal bölgesinin gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki yatırımcılara çekim noktası olabileceğine dikkati çekerek, Terminal ve çok amaçlı tesis yapılabilmesi için cazibe merkezi haline getirilmesinin önemine değinerek fonksiyonlarının devam etmesi için yarışma projesi düzenlemek istediklerini dile getirdi.

Harmancı ayrıca Özker Özgür Caddesi üzerinde planlanan Açık Pazar alanının bölgenin son yıllardaki gelişimi de göz önünde bulundurulduğunda bu yöndeki bir kullanımın da bölgeye olumlu yönde katkı sağlayacağı öngörüldüğünü, 3 milyon TL'lik Açık Pazar Projesi'nin hazır olduğunu ve tadilat için bakanlar kuruluna gitmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Belediyenin içinde bulunduğu durumu değerlendiren Harmancı, kaymakamlığın kontrolünde olan şehir içinde bulunan su kuyuları için genel bir önlem alınmasını talep etti.

Harmancı, İçişleri Bakanı Evren'e belediyeye hibe edilen yol süpürge aracı için teşekkür etti. Yol süpürge aracından kısa sürede yüksek verim aldıklarını dile getiren Harmancı, belediyelere verilen araçların servis işlerinin belediye bünyesinde yapılabildiğine değindi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.