LEFKOŞA
okuma süresi: 3 dak.

Harmancı, sanayiciler ile bir araya geldi

Harmancı, sanayiciler ile bir araya geldi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı ile oda yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 27/07/16 13:32
okuma süresi: 3 dak.
Harmancı, sanayiciler ile bir araya geldi
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı ile oda yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

HARMANCI: ÖZERK SANAYİ BÖLGELERİNİN DESTEKÇİSİYİZ

?LTB Başkanı Mehmet Harmancı kabulde yaptığı konuşmada Sanayi Odası Başkanı Çıralı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu söyledi. ?Ekonomik sektörünün önemli bir yapı taşı olan sanayinin içinde bulunduğu durumunun farkında olduğunu, ülkemiz sanayicilerin daha fazla üretim yapabilmesi adına önlerinin açılması gerektiğini ifade eden Harmancı, LTB olarak bu anlamda ezelden beri üzerinde durdukları özerk sanayi bölgelerinin destekçisi olduklarını da belirtti.

"SU KONUSUNDAKİ MANİPÜLATİF HABER VE YAYINLARA DİKKAT EDELİM"

Harmancı kabulde, Geçitköy Barajı'ndan gelen suya uygulanan kademeli fiyat politikası ile ilgili olarak da Sanayi Odası Başkanı Çıralı'ya bilgiler verdi. Kademeli fiyat politikası ile su kaynaklarının yanı sıra dar gelir gruplarının korunmasının amaçlandığını belirten Harmancı, basında yer alan ve tamamen hiçbir veriye dayanmayan bazı hesaplamaların manipülatif olduğuna dikkat çekerek, 99 ton su bile kullanılsa ortalama ton başına su fiyatının 7 TL'ye ulaşmadığını kaydetti.?LTB'nin uyguladığı fiyat politikası ile ilk 20 tona kadar olan dilimin ortalama fiyatının 5.4 TL olduğunu ve insanlarımızın yanlış yönlendirilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

LTB olarak belirledikleri su fiyatının bileşenlerini bir basın toplantısı ile önümüzdeki günlerde kamuoyu ile detayları ile paylaşacağını da belirten LTB Başkanı, şeffaflık ve hesap verilebilirlikten ödün vermeyeceklerini belirtti.

ÇIRALI: LTB İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

?Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı ise yaptığı konuşmada Geçitköy Barajı'ndan gelen suyun yurttaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Görüşmede sanayicilerin yaşadığı bir takım sorunlar da gündeme geldi. Sanayi Odası Başkanı Çıralı sorunların çözümü konusunda LTB ile işbirliğine gidilebileceğini belirterek, Başkan Harmancı'ya bu yöndeki beklentilerini aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.