LEFKOŞA
okuma süresi: 3 dak.

LTB'den online canlı destek ve şikayet takip hizmeti

LTB'den online canlı destek ve şikayet takip hizmeti

Dijital mecraları etkin bir şekilde kullanarak kuruma ilişkin haber ve gelişmeleri aralıksız olarak yurttaşlarla paylaşan Lefkoşa Türk Belediyesi, online canlı destek ve şikayet takip sistemi sayesinde yurttaşlarla kurduğu iletişim alanlarını web sitesindeki yenilikçi uygulamalar ile daha da genişletti.

Yayın Tarihi: 03/08/16 11:42
okuma süresi: 3 dak.
LTB'den online canlı destek ve şikayet takip hizmeti
A- A A+
Kısa bir süre önce yenilenen ara yüzü ve menü içerikleri ile kapsamlı bir web sitesini herkesin kullanımına kazandıran LTB, site aracılığı ile yenilikçi uygulamaları Lefkoşalıların kullanımına sunuyor. Bu kapsamda Canlı Destek ve Şikayet Takip Sistemleri web sitesi üzerinden yurttaşlar tarafından kullanılmaya başlandı.

HER SORUN VE ÖNERİ İÇİN BİR TAKİP NUMARASI VERİLİYOR

Canlı destek uygulaması sayesinde Lefkoşalılar, mesai saatleri boyunca sitenin sağ alt kısmında bulunan canlı destek ikonuna tıklayıp LTB Halkla İlişkiler personeli ile anında karşılıklı yazılı iletişime geçebiliyor, sorun ve görüşlerini aktarırken, LTB personeli de sorun ve görüşlere ilişkin en kısa sürede yurttaşlarla geri dönüş yapıyor.

Şikayet takip sistemi sayesinde ise, mesai saatleri dışında kalan zamanlarda da Lefkoşalılar bu kez form üzerinden sorun ve önerilerini kolayca kayıt altına alıyorlar. Her sorun ve öneri için bir takip numarası verilirken, yurttaşlar aktarmış oldukları konuya ilişkin gelişmeleri bu takip numarası ile diledikleri zaman site üzerinden takip edebilme imkanı yakalıyor. Aktarılan konu sonuca ulaştığı zaman da LTB tarafından yurttaşlara mail aracılığı ile sonuçlandığına dair bilgilendirmede bulunuluyor.

WHATSAPP VE VİBER HİZMETLERİ DE YAKINDA SAĞLANACAK

Başkan Harmancı'nın başlatmış olduğu Perşembe günleri rutin "Lefkoşalılar ile 5 Dakika" ve "Bölge Bölge Lefkoşa" toplantılarında Lefkoşalılar direkt olarak görüşlerini başkana aktarırken, sosyal medya mecraları ve web sitesi gibi dijital platformlar sayesinde de Lefkoşalıların, LTB ile yurttaşların iletişimi kanalları sürekli olarak etkin kullanılıyor. Sorunları ve görüşlerin her kanaldan aktarılması kadar bunların çözülmesinin ve gereklerin yerine getirilmesine de vurgu yapılan açıklamada, 2016 yılının sonbahar aylarında Whatsapp ve Viber gibi uygulamalar ile de Lefkoşalıların LTB ile direk iletişim kurulabilmesi için gerekli çalışmaların yapılmakta olduğu bilgisi verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.