LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Sokak köpeklerini kısırlaştırma projesi büyüyerek devam ediyor

Sokak köpeklerini kısırlaştırma projesi büyüyerek devam ediyor

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin (LTB) 2015 yılı Aralık ayında başlattığı sokak köpeklerini kısırlaştırma projesi, halkın ve sivil toplum örgütlerinin verdiği destekle büyüyerek devam ediyor.

Yayın Tarihi: 12/08/16 13:23
okuma süresi: 2 dak.
Sokak köpeklerini kısırlaştırma projesi büyüyerek devam ediyor
A- A A+
Lefkoşa Türk Belediyesi'nin (LTB) 2015 yılı Aralık ayında başlattığı sokak köpeklerini kısırlaştırma projesi, halkın ve sivil toplum örgütlerinin verdiği destekle büyüyerek devam ediyor. Hem sokaktaki hayvanların hemde yurttaşların daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini hedefleyen LTB, yurttaşlardan gelen yoğun ilgi ve destek ile kısırlaştırma, suluk-yemlik yapımı, 'Satın Alma Sahiplen' projelerini de hızla hayata geçirdi.

101 sokak köpeği kısırlaştırılacak

Bu kapsamda 11 Temmuz 2016 tarihinde LTB Gençlik Meclisi, LTB Çevre Sağlığı ve LTB İlaçlama Birimi'nin birlikte organize ettiği yardım konserinden 18 bin 240 TL gelir elde edildi. Elde edilen gelir ile 5 tane suluk-yemlik yapılması, kalan 15 bin 240 TL ile de 101 sokak köpeğinin kısırlaştırılması planlandı.

'SATIN ALMA SAHİPLEN'

LTB'nin sokak hayvanları için uygulamaya koyduğu bir diğer proje de 'Satın Alma Sahiplen' projesidir. 'Satın Alma Sahiplen' sloganı ile yola çıkılan proje için duyarlı vatandaşların desteği bekleniyor. Bu yöndeki projelere sahip çıkan, destekleyen ve katkı koyan herkese teşekkür eden LTB yetkilileri bir sonraki hedef olan barınak projesi içinde hazırlıkların devam ettiğini açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.