LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB ERC'ye hazırlanıyor

LTB ERC'ye hazırlanıyor

Lefkoşa'nın her iki yakasını birleştiren ralli için hazırlıklar sürüyor

Yayın Tarihi: 28/09/16 12:52
okuma süresi: 2 dak.
LTB ERC'ye hazırlanıyor
A- A A+
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ekipleri bu yıl Kuzey Kıbrıs Touring Otomobil Kurumu (KKTOK) ve Kıbrıs Otomobil Kurumu (CAA) işbirliğinde üçüncüsü yapılacak olan Avrupa Ralli Şampiyonası'nın (ERC) Kıbrıs turunun Lefkoşa'da gerçekleşecek seyirci özel etabı ile ilgili çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bu amaçla geçtiğimiz gün LTB'nin organizasyonunda geniş katılımlı bir koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıda Sağlık Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Enformasyon Dairesi, İçişleri Bakanlığı, Lefkoşa Polis Müdürlüğü ile Polis Genel Müdürlüğü'nden yetkililerinin yanı sıra LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile Lefkoşa Kaymakamı İbrahim Basri de hazır bulundu.

8 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Lefkoşa seyirci özel etabı için LTB ekiplerinin ara bölgedeki çalışmaları da aralıksız sürüyor.

LTB etkinliğin en iyi şekilde ve herhangi bir aksaklık yaşanmadan gerçekleşebilmesi için organizasyonda kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğini yürütüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.