LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Semaver Kumpanya'nın "İçerdekiler" oyunu ayakta alkışlandı

Semaver Kumpanya’nın "İçerdekiler" oyunu ayakta alkışlandı

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin(LTB)sunduğu ve Lefkoşa Belediye Tiyatrosu tarafından Akgünler Turizm ana sponsorluğunda düzenlenen "14. Kıbrıs Tiyatro Festivali" 29 Eylül Perşembe gecesi YDÜ AKKM'de sahnelenen Semaver Kumpanya'nın"İçerdekiler" oyunu ile devam etti.

Yayın Tarihi: 30/09/16 12:09
okuma süresi: 2 dak.
Semaver Kumpanya’nın "İçerdekiler" oyunu ayakta alkışlandı
A- A A+
Lefkoşa Türk Belediyesi'nin(LTB)sunduğu ve Lefkoşa Belediye Tiyatrosu tarafından Akgünler Turizm ana sponsorluğunda düzenlenen "14. Kıbrıs Tiyatro Festivali" 29 Eylül Perşembe gecesi YDÜ AKKM'de sahnelenen Semaver Kumpanya'nın"İçerdekiler" oyunu ile devam etti. Volkan M. Sarıöz'ın yönettiği Mustafa Kırantepe, Nihal Yalçın, Serkan Keskin'in oynadığı "İçerdekiler" oyunu ile festivale ilk kez katılan Semaver Kumpanya, Kıbrıs seyircisinden tam not alırken oyuncular ayakta alkışlandı. LTB Başkanı Mehmet Harmancı'nın da takip ettiği 2 perdelik oyun sonrasında Festival Repertuvar Sorumlusu Aliye Ummanel sanatçılara festivale katıldıkları için teşekkür ederek plaket takdim etti.

FESTİVAL'DE SON HAFTAYA GİRİLİYOR

6 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen ve ana sponsorluğunu Akgünler Turizm, platin sponsorluğunu Cyprus Xp Group, K.T.Petrolleri(K-Pet),Avenue, salon sponsorluğunu YDÜ, gümüş sponsorluğunu Lefkoşa Belediye Çalışanları Tasarruf Kooperatifi Ltd., iletişim sponsorluğunu Telsim yaptığı, Cookies Bake Shop,Reisler Lojistik ve Kryolan'ın da katkı koyduğu Festivalde son haftaya giriliyor.

"ÜÇ KIZ KARDEŞ"İN GÖÇ DRAMI

Festivalde heyecan 4 Ekim Salı gecesi Anton Çehov'un yazdığı, Aleksandar Popovski'nin yönettiği, Özge Özder, Selin İşcan ve Tuba Karabey'in oynadığı Hayal Perdesi'nin "Üç Kız Kardeş" oyunu ile sürecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.