LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Başkan Harmancı'dan Fas'ta yararlı temaslar

Başkan Harmancı'dan Fas'ta yararlı temaslar

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı'nın LTB'nin uluslar arası alandaki yasal konumunu daha da ileri noktalara taşıma yönünde attığı adımlar devam ediyor.

Yayın Tarihi: 02/12/16 14:55
okuma süresi: 2 dak.
Başkan Harmancı'dan Fas'ta yararlı temaslar
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı'nın LTB'nin uluslar arası alandaki yasal konumunu daha da ileri noktalara taşıma yönünde attığı adımlar devam ediyor. Bu kapsamda İslam Başkentleri ve Kentleri Teşkilatı'nın (OICC) Fas'ta gerçekleştirdiği "OICC Genel Konferansı'na katılan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, başta Fas Başbakanı olmak üzere, OICC Genel Sekreteri ve önemli bazı şehirlerin belediye başkanları ve yetkilileri ile görüştü.

BAŞKAN HARMANCI, FAS BAŞBAKANI BENKİRAN İLE DE GÖRÜŞTÜ

Fas'ın başkenti Rabat'ta çeşitli temaslarda da bulunan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Fas Başbakanı Başbakan Abdulillah Benkiran ile de kısa süre görüşme şansı elde etti.

TRABLUS İLE İŞBİRLİĞİ YAPILMASI KARARI ALINDI

Dakar Belediyesi Başkanı başta olmak üzere, bazı önemli İslam şehirlerinin belediye başkanları ile görüşen LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Lübnan'ın Trablus şehri belediyesinin meclis komitesi ile de çok yararlı bir görüşmede bulunarak, işbirliği yapılması yönünde prensip anlaşmasına vardı.

SADIKI VE KADI İLE DE YARARLI TEMASLAR

Rabat Belediye Başkanı Mohamed Sadıkı ve OICC Genel Sekreteri Omar Abdullah Kadı'nın da aralarında bulunduğu birçok yetkili ile de görüşme fırsatı bulan Başkan Mehmet Harmancı, LTB'nin konumunu ve uluslar arası alanda işbirliği konularını masaya yatırdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.